VINDEREN AF ÅRETS SMV – DIREKTØR

Henrik Høgh, Jydsk Plade Bearbejdnings Center

Vinder af Årets Direktør 2022:

Henrik Høgh, Direktør, Jydsk Plade Bearbejdnings Center

Henrik Høgh er ejer og direktør for Jydsk Plade Bearbejdnings Center, og selvom udnævnelsen som Årets Direktør ikke var forventet, satte han stor pris på anerkendelsen:

“At have vundet titlen som Årets SMV – Direktør er en stor anerkendelse af mit arbejde og den ledelse, jeg driver. Det er jeg faktisk meget stolt af, og jeg havde ærligt talt slet ikke regnet med det, så det kommer helt bag på mig. Jeg var helt sikker på, at det var én af de andre finalister, der løb med sejren, fordi det var et rigtig stærkt felt med gode værdier og gode resultater, så hvorfor skulle det lige være mig? Det er meget overvældende.”

“Det er medarbejdernes fortjeneste”

For Henrik Høgh er dét at have en virksomhed, der præsterer godt, en holdsport. Derfor får hans medarbejdere også en central plads i takketalen:

“Selv om der står “Direktør” på prisen, er det lige så meget mine medarbejderes fortjeneste, for de leverer en rigtig høj indsats. Jeg ville gerne have haft dem alle med, for vi gør rigtig mange ting sammen, så vi skal helt sikkert hjem og fejre det med dem.”

Gruppebillede af vinderne af Årets SMV 2022 priserne, Årets Direktør, Årets ESG Frontrunner og Årets Bestyrelse
Gruppebillede af vinderne af Årets SMV 2022 priserne, Årets Direktør, Årets ESG Frontrunner og Årets Bestyrelse

Derfor valgte juryen Henrik Høgh

Der var udvalgt tre virkelig dygtige direktører som finalister til Årets SMV 2022, der alle har været med til at skabe flotte resultater for de virksomheder, de står i spidsen for. Juryen har haft flere grunde til, at Henrik Høgh blev tildelt prisen, og blandt dem er:

“Henrik Høgh har været i spidsen for en flot rejse med vækst og indtjening i Jydsk Plade Bearbejdnings Center – og det er lykkedes på samme tid som et velgennemført generationsskifte. Han har et konstant fokus på udvikling af både forretningen og medarbejderne, og han er tydelig i sin ledelse, samtidig med at han er meget åben for inspiration udefra.”