Vores partnere

Partnere bag Årets SMV

Årets SMV er et inkluderende event, bl.a. fordi udvælgelsen af vinderne sker i tæt samarbejde med omverdenen. Derudover får Årets SMV støtte og opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere, der hver især ønsker at understøtte formålet med Årets SMV.

Premium Partnere

Det er udfordrende at være kunde i Jyske Bank. Du får en fast erhvervspartner, der udfordrer dig og din virksomhed på både strategisk og taktisk niveau.

I fællesskab skaber vi resultater ved at optimere på kendte områder og sætte fokus på andre områder, du måske ikke selv havde tænkt på.

Besøg Jyske Bank her

Dansk Ejerkapital investerer i og udvikler SMV-segmentet i Danmark – altid som minoritetsinvestor og altid med ejerlederne som udgangspunkt. Vi investerer ud fra en filosofi om, at ledelsen skal have en betydelig ejerandel og frihed til at drive virksomheden til næste niveau.

Med mere end 25 års erfaring som minoritetsinvestor har vi gennem årene været medejer af over 140 danske ejerledede virksomheder. Det gør os til Danmarks mest erfarne kapitalfond, målt på antal investeringer og exits.

Besøg Dansk Ejerkapital her

DAHL er topledelsens advokater og rådgivere. Vores mere end 200 specialister arbejder primært for ejere, ejerfamilier, bestyrelser og ledelsen i danske og internationale virksomheder – fra små virksomheder til store koncerner og offentlige myndigheder.

Vi arbejder for at løfte ambitiøse virksomheder til nye højder gennem exceptionel juridisk-forretningsmæssig rådgivning, langvarige relationer og sublime resultater. Vores klienters agenda er vores agenda. Det betyder, at vores fornemste opgave er at levere den viden, problemløsning, inspiration og sparring, som ledelsen har brug for – til hver en tid.

Besøg DAHL Advokatpartnerselskab her

Sort Asnet Board med tagline "Værdi til bestyrelsen"
Asnet er en landsdækkende non-profit forening, der skaber værdi til bestyrelser og ejere i SMV-segmentet. Vi er et aktivt og inkluderende netværk, hvor der deles erfaringer og formidles ny viden i et forretningsorienteret, mangfoldigt og venskabeligt fællesskab. Asnet består af kompetente, dynamiske, fokuserede og validerede erhvervspersoer, der ønsker at tilføre vækst og udvikling til SMV’erne. Med mere end 200 personer er vi Danmarks største bestyrelsesnetværk med den bredeste diversitet i kompetencer, alder og køn.

Besøg Asnet her

SIGNA - We tell your story sponsor

KPMG er den hurtigst voksende revisions- og konsulentvirksomhed i Danmark. KPMG tilbyder professionel service til en bred vifte af danske og udenlandske virksomheder – fra små iværksættere til store internationale koncerner, fonde, foreninger, kommuner og offentlige institutioner.

Vi har specialiseret os i områderne revision, rådgivning og juridiske ydelser fra vores kontorer i Danmark.

Besøg KPMG her

Guld Partnere

SIGNA - We tell your story sponsor
Danmarks Eksport- og Investeringsfond samler de tre hidtidige statslige fonde Vækstfonden, EKF Danmarks Eksportkredit og Danmarks Grønne Investeringsfond i én fond.

Vi kan i fællesskab tilbyde risikovillig finansiering til iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt eksportvirksomheder.

Besøg Danmarks Eksport- og Investeringsfond her

SIGNA - We tell your story sponsor

EcoOnline er sat i verden for at skabe sundere, sikrere og mere bæredygtige arbejdspladser verden over. Vi er en international SaaS-virksomhed, der udbyder markedsledende software til EHS (Environment, Health & Safety) og ESG (Environment, Social & Governance).

EcoOnline har en stærk position i Norden og vokser til stadighed i UK, Irland, USA og Canada. Med udgangspunkt i både national og international lovgivning hjælper vi arbejdspladser med at prioritere medarbejdernes sundhed og sikkerhed, så det er trygt at gå på arbejde. Hvert år dør alt for mange mennesker af arbejdsulykker eller arbejdsrelaterede sygdomme, og det vil vi være med til at ændre.

Besøg EcoOnline her

Sølv Partnere

BetterBoard Bestyrelsesportalen er et professionelt cloudbaseret værktøj for digitalisering, planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet. Portalen skaber rammerne for et professionelt og struktureret workflow for bestyrelsen, advisory boards, ledergrupper, udvalg, komiteer etc.

Besøg BetterBoard her

Årets SMV 2023 | Partner | Boardmeter

Boardmeter bidrager til det udviklende og værdiskabende bestyrelsesarbejde. Med vores digitale platform udarbejder vi sektorspecifikke bestyrelsesevalueringer, som altid er opdateret efter gældende lovkrav og relevante anbefalinger for good corporate governance. Kundelisten tæller både store og mindre virksomheder, fonde og foreninger.

Besøg Boardmeter her

SIGNA - We tell your story sponsor

SIGNA er eksperter i storytelling. Vores filosofi er, at alle virksomheder har masser af gode historier, der venter på at blive fortalt. Vores mission er at hjælpe dig med at fortælle dine gode historier ved hjælp af film og digital kommunikation og marketing – uanset om det er på de sociale medier, din hjemmeside eller et helt tredje sted.

Besøg SIGNAfilm her

Itch Marketing er et dedikeret inbound bureau. Vi er som HubSpot Platinum Partner et bureau med fuld fokus på inbound marketing og inbound sales.

Med vores hold af engagerede og dygtige specialister formår vi at sætte stærkt ind på vores kunders digitale setup med automatisering og effektivisering af salgs- og marketingaktiviteterne.

Besøg Itch Marketing her

Visualstories skaber visuelle historier om dig og dine visioner, der skal nås. Uanset om du er et innovativt personligt brand, stor detailkæde, – eller måske en ny startup med en idé, der kan ændre vores verden eller dine kunders liv til det bedre? Vores kunders visioner er vores udgangspunkt på denne rejse: Udfordringen med at forklare verden, hvem du er, og hvad du sælger?

Besøg Visualstories her

SIGNA - We tell your story sponsor
MakeMyStrategy™ er den professionelle, dynamiske og digitale strategiplatform, som virksomheder globalt anvender for at nå deres mål. Sig farvel til den støvede strategiplan, de mange bøger, analoge templates, ubrugte data, uoverskuelig viden samt komplekse strategiprocesser, der starter forfra hver gang. Dokumenteret track record!

Besøg MakeMyStrategy her

Webbureauet Podi er et ungt bureau, men med stor erfaring fra den digitale verden. Hos Podi er vi præget af vores nordjyske rødder, derfor vil også opleve en ærlighed og professionel passion som kunde.

Vores målsætning har fra første dag været at skabe resultater for vores kunder uden at kunderne skulle “bindes” af lange kontrakter. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, dette sker kun, når vi hos Podi lever op til vores kunder ønsker og krav samt at vi giver kunden lidt mere end kunden forventer af os.

Hos Podi er vi klar over, at kunden er vores løn. Derfor vil du opleve en nærhed og passion fra alle kollegaer i Podi.

Besøg Podi her

Derfor bør du støtte Årets SMV

Hos Årets SMV ønsker vi at opnå bred støtte og opbakning blandt samarbejdspartnere, og derfor tilbyder vi partneraftaler med en lav investering for dig.

Er de 20.000 SMV'er med 10-250 ansatte blandt din virksomheds målgrupper, så er Årets SMV en oplagt mulighed for at gøre din virksomhed og jeres produkter og ydelser mere kendte i denne målgruppe.

Vil du støtte Årets SMV 2024?