Partnere & sponsorer

Partnere & sponsorer bag Årets SMV

Årets SMV er et inkluderende event bl.a. ved, at udvælgelsen af vinderne sker i samarbejde med omverden. Derudover får Årets SMV støtte og opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere. Det kan være forskellige samarbejdspartnere, der hver især ønsker at understøtte formålet med Årets SMV.

Premium partnere

Jyske Bank

Det er udfordrende at være kunde i Jyske Bank
Du får en fast erhvervspartner, der udfordrer dig og din virksomhed på både strategisk og taktisk niveau. I fællesskab skaber vi resultater ved at optimere på kendte områder og sætte fokus på andre områder, du måske ikke selv havde tænkt på.

Besøg Jyske Bank her

DAHL Advokatfirma

DAHL er topledelsens advokater og rådgivere. Vores mere end 200 medarbejdere arbejder primært for ejere, ejerfamilier, bestyrelser og ledelsen i danske og internationale virksomheder – fra små virksomheder til store koncerner og offentlige myndigheder.

Vores klienters agenda er vores agenda. Det betyder, at vores fornemste opgave er at levere den viden, problemløsning, inspiration og sparring, som ledelsen har brug for – til hver en tid.

Besøg DAHL Advokatfirma her

Partnere

MASCOT tilbyder kvalitetssikrede beklædningsløsninger. MASCOTs mere end 600 forskellige produkter af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj bliver udviklet og produceret med kvalitet som pejlemærke. Vi vil levere det bedste produkt til kunder i hele verden – hver gang.

Vores slogan og arbejdsstrategi er TESTED TO WORK, og vi bruger denne tilgang i hver eneste arbejdsproces. Det er et mål og en forpligtelse. Vi lancerer udelukkende gennemtestede produkter, bestillingsplatforme og samarbejdsaftaler.

Industri Udvikling er den mest aktive kapitalfond i SMV-segmentet i Danmark, og vi er den eneste, der udelukkende investerer som minoritetsinvestor. Vi har 25 års erfaring som minoritetsinvestor, og vi har gennem årene været medejer af 140 danske ejerledede virksomheder.

Vi investerer ud fra en filosofi om, at ledelsen skal have en betydelig ejerandel og frihed til at drive virksomheden. Som en aktiv minoritetsinvestor investerer vi i dygtige og ambitiøse ejerledere, der formår at udvikle deres virksomhed, og som ser muligheder i at få en ligeværdig sparringspartner med ombord.

Sponsorer

BetterBoard Bestyrelsesportalen er et professionelt cloudbaseret værktøj for digitalisering, planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet. Portalen skaber rammerne for et professionelt og struktureret workflow for bestyrelsen, advisoryboards, ledergrupper, udvalg, komiteer etc.

SIGNAfilm er eksperter i storytelling. Vores filosofi er, at alle virksomheder har masser af gode historier, der venter på at blive fortalt. Og vores mission er at hjælpe dig med at fortælle de historier ved hjælp af film og digital kommunikation – uanset om det er på de sociale medier, din hjemmeside eller et helt tredje sted.

Itch Marketing er et inbound marketing bureau, der skaber sammenhæng og synergier i din virksomheds samlede marketingaktiviteter. Væk skal den forældede én-til-mange, klassiske push-tilgang til marketing og frem skal en data-drevet tilgang, hvor viden og data på tværs af dine marketingkanaler skaber indsigt i din målgruppes købsrejse. Det er vejen til flere leads, bedre salgsmøder og stærkere kunderelationer.

DTU Learn for Life udbyder efteruddannelse, der styrker organisationers kompetencer til hele tiden at være på forkant med udviklingen. Vi udbyder efteruddannelse til enkeltpersoner, men også i forløb, der er tilretteligt den enkelte organisations aktuelle behov for kompetenceudvikling.

Vil du støtte
Årets SMV?

Derfor bør du støtte

Årets SMV ønsker at opnå bred støtte og opbakning blandt samarbejdspartnere, og derfor tilbyder vi sponsor- og partneraftaler til en lav investering for dig. Er de 20.000 SMV-virksomheder med 10-250 ansatte blandt din virksomheds målgruppe, så er Årets SMV en god mulighed for at gøre din virksomhed og jeres produkter og ydelser mere kendt i denne målgruppe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om Årets SMV