Årets SMV Jury

Mød juryen bag Årets SMV

Mød Årets SMV-juryen

Vinderne af Årets SMV findes ved hjælp af en uvildig, professionel jury bestående af kompetente personer med stor erfaring fra og viden om SMV-segmentet i Danmark. Årets SMV-juryen vægter 50% i afgørelsen af, hvem der vinder de tre kåringer til Årets SMV. De resterende 50% er DU med til at afgøre.

Årets SMV-jury består af fem medlemmer, der i fællesskab udvælger de tre finalister i hver af de tre kåringer. Når de ni finalister er fundet, voterer juryen og peger på den kandidat, de mener, bør vinde prisen. Herefter åbner vi for internetafstemningen, hvor du kan give din stemme til de kandidater, du synes fortjener at vinde. Til sidst sammenlægges resultaterne, hvorefter vi kender den endelige vinder i hver kategori, som bliver offentliggjort til selve eventet.

Mød jurymedlemmerne

Dan Højgaard Jensen

Dan Højgaard Jensen er Managing Partner hos Dansk Ejerkapital.

Dan har i de seneste 15 år beskæftiget sig med investering i og udvikling af danske SMV’er og sidder i dag i bestyrelsen i ni selskaber i Dansk Ejerkapitals portefølje.

Bente Overgaard

Bente er bestyrelsesformand i AES, Holberg Fenger Holding, Ennogie Solar Group A/S og næstformand i Den Danske Naturfond. Hun er tillige bestyrelsesmedlem i bl.a. Jyske Bank A/S, SP Group A/S, og Tømmerhandler Johanns Fogs Fond.

Bente er programdirektør hos CBS Bestyrelsesuddannelserne, hvor hun bl.a. underviser i selskabsledelse, risiko, strategi, vederlag, ESG og sustainable finance. Bente var koncerndirektør i Nykredit A/S fra 2008-2016.

Dorte Zacho

Dorte Zacho er selvstændig rådgiver for ejerleder med firmaet SMV360° samt medejer og tidligere bestyrelsesformand for virksomheden BM Silo, der har 42 ansatte og ligger i Holstebro. Dorte har tidligere været formand for SMV:Digital og er i dag SMV’ernes repræsentant i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse samt medlem af Advisory Boardet under SMV:Grøn

Peter Bager

Peter Bager er bestyrelsesformand/medlem på fuldtid i en række virksomheder, som oftest er kendetegnet ved, at de har en aktiv ejer(kreds) i virksomheden, og som ønsker sparring fra et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Han er 49 år og med sine knap 10 års erfaring med professionelt bestyrelsesarbejde, er han en erfaren bestyrelsesformand.

Hans faglige baggrund kommer fra international forretningsudvikling, og den aktuelle palette af virksomheder tæller industri, online/commerce samt software/tech-virksomheder.

Eivind Kolding

Eivind Kolding er professionelt bestyrelsesmedlem med formandsposter i NTG, Nordic Transport Group A/S og Danmarks Skibskredit A/S. Derudover er han næstformand i Leo Fondet og sidder i bestyrelsen for bl.a. NNIT A/S samt Altor Fund Manager AB.

Tidligere har Eivind været CEO for Novo Holding A/S og Danske Bank. Han har haft en lang karriere i A.P. Møller-Mærsk, som kulminerede med titlen som skibsreder med ansvar for bl.a. Maersk Line. Eivind er endvidere underviser på en række bestyrelsesuddannelser.