Årets SMV Jury

Mød juryen bag Årets SMV

Mød Årets SMV-juryen

Vinderne af Årets SMV findes ved hjælp af en uvildig, professionel jury bestående af kompetente personer med stor erfaring fra og viden om SMV-segmentet i Danmark. Årets SMV-juryen vægter 50 % i afgørelsen af, hvem der vinder de tre kåringer til Årets SMV. De resterende 50 % er DU med til at afgøre.

Årets SMV-jury består af fem medlemmer, der i fællesskab udvælger de tre finalister i hver af de tre kåringer. Når de ni finalister er fundet, voterer juryen og peger på den kandidat, de mener, bør vinde prisen. Herefter åbner vi for internetafstemningen, hvor du kan give din stemme til de kandidater, du synes fortjener at vinde. Til sidst sammenlægges resultaterne, hvorefter vi kender den endelige vinder i hver kategori, som bliver offentliggjort til selve eventet.

Mød jurymedlemmerne

Dan Højgaard Jensen

Dan Højgaard Jensen er Managing Partner hos Dansk Ejerkapital.

Dan har i de seneste 15 år beskæftiget sig med investering i og udvikling af danske SMV’er og sidder i dag i bestyrelsen i ni selskaber i Dansk Ejerkapitals portefølje.

Dorte Zacho

Dorte Zacho er selvstændig rådgiver for ejerledere med firmaet SMV360° samt medejer og tidligere bestyrelsesformand for virksomheden BM Silo, der har 42 ansatte og ligger i Holstebro. Dorte har tidligere været formand for SMV:Digital og bestyrelsesmedlem i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. I dag er hun bl.a. formand for uddannelses- og arbejdskraftudvalget i SMV-Danmark, bestyrelsesmedlem i Teknologisk Institut samt bestyrelsesmedlem i organisationen NECTO som Vellivsforenings nyeste tiltag inden for metal sundhed.

Peter Bager | Jury | Årets SMV 2024

Peter Bager

Peter Bager er bestyrelsesformand i en række virksomheder, som oftest er kendetegnet ved, at de har en aktiv ejer(kreds) i virksomheden, og som ønsker sparring fra et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Han er 51 år gammel, og med sine 12 års erfaring med professionelt bestyrelsesarbejde er han en erfaren bestyrelsesformand.

Hans faglige baggrund kommer fra international forretningsudvikling, og den aktuelle palette af virksomheder tæller industri, online/commerce samt software-/tech virksomheder.

Marianne Hartz | Jury | Årets SMV

Marianne Hartz Thomas

Marianne er partner med ansvar for kommunikation og forandringsledelse i konsulenthuset Viegand Maagøe A/S, hvor 120 kolleger rådgiver om ESG og ansvarlighed.

Marianne har arbejdet nationalt og internationalt for medier, internationale organisationer og danske virksomheder (SMV’er og større) med fokus på at styrke deres strategiske kommunikation om CSR, bæredygtighed og ansvarlighed de sidste 20 år. Hun har udviklet nye modeller og metoder for, hvordan SMV’er mest effektivt, transparent og slagkraftigt kan formidle arbejdet med ESG og ansvarlighed.

Eivind Kolding

Eivind Kolding er professionelt bestyrelsesmedlem med formandsposter i NTG, Nordic Transport Group A/S og Danmarks Skibskredit A/S. Derudover er han næstformand i Leo Fondet og sidder i bestyrelsen for bl.a. NNIT A/S samt Altor Fund Manager AB.

Tidligere har Eivind været CEO for Novo Holding A/S og Danske Bank. Han har haft en lang karriere i A.P. Møller-Mærsk, som kulminerede med titlen som skibsreder med ansvar for bl.a. Maersk Line. Eivind er endvidere underviser på en række bestyrelsesuddannelser.