Vores partnere

Vores stærke partnerskaber

Partnere bag Årets SMV

Årets SMV er et inkluderende event, bl.a. fordi udvælgelsen af vinderne sker i tæt samarbejde med omverdenen. Derudover får Årets SMV støtte og opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere, der hver især ønsker at understøtte formålet med Årets SMV.

Premium Partnere

Jyske Bank, Premium Partner | Årets SMV

Det er udfordrende at være kunde i Jyske Bank. Du får en fast erhvervspartner, der udfordrer dig og din virksomhed på både strategisk og taktisk niveau.

I fællesskab skaber vi resultater ved at optimere på kendte områder og sætte fokus på andre områder, du måske ikke selv havde tænkt på.

Besøg Jyske Bank her

Årets SMV - Premium Partner - Asnet

Asnet er en landsdækkende non-profit forening, der skaber værdi til bestyrelser og ejere i SMV-segmentet. Vi er et aktivt og inkluderende netværk, hvor der deles erfaringer og formidles ny viden i et forretningsorienteret, mangfoldigt og venskabeligt fællesskab.

Asnet består af kompetente, dynamiske, fokuserede og validerede erhvervspersoer, der ønsker at tilføre vækst og udvikling til SMV’erne. Med mere end 200 personer er vi Danmarks største bestyrelsesnetværk med den bredeste diversitet i kompetencer, alder og køn.

Besøg Asnet her

Advokatfirmaet DAHL LAW logo i sort

DAHL er topledelsens advokater og rådgivere. Vores mere end 200 specialister arbejder primært for ejere, ejerfamilier, bestyrelser og ledelsen i danske og internationale virksomheder – fra små virksomheder til store koncerner og offentlige myndigheder.

Vi arbejder for at løfte ambitiøse virksomheder til nye højder gennem exceptionel juridisk-forretningsmæssig rådgivning, langvarige relationer og sublime resultater. Vores klienters agenda er vores agenda. Det betyder, at vores fornemste opgave er at levere den viden, problemløsning, inspiration og sparring, som ledelsen har brug for – til hver en tid.

Besøg DAHL Advokatpartnerselskab her

Dansk Ejerkapital logo

Dansk Ejerkapital investerer i og udvikler SMV-segmentet i Danmark – altid som minoritetsinvestor og altid med ejerlederne som udgangspunkt. Vi investerer ud fra en filosofi om, at ledelsen skal have en betydelig ejerandel og frihed til at drive virksomheden til næste niveau.

Med mere end 25 års erfaring som minoritetsinvestor har vi gennem årene været medejer af over 140 danske ejerledede virksomheder. Det gør os til Danmarks mest erfarne kapitalfond, målt på antal investeringer og exits.

Besøg Dansk Ejerkapital her

SIGNA - We tell your story sponsor

KPMG er den hurtigst voksende revisions- og konsulentvirksomhed i Danmark. KPMG tilbyder professionel service til en bred vifte af danske og udenlandske virksomheder – fra små iværksættere til store internationale koncerner, fonde, foreninger, kommuner og offentlige institutioner.

Vi har specialiseret os i områderne revision, rådgivning og juridiske ydelser fra vores kontorer i Danmark.

Besøg KPMG her

Guld Partnere

SIGNA - We tell your story sponsor
Danmarks Eksport- og Investeringsfond samler de tre hidtidige statslige fonde Vækstfonden, EKF Danmarks Eksportkredit og Danmarks Grønne Investeringsfond i én fond.

Vi kan i fællesskab tilbyde risikovillig finansiering til iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt eksportvirksomheder.

Besøg Danmarks Eksport- og Investeringsfond her

SIGNA - We tell your story sponsor

EcoOnline er sat i verden for at skabe sundere, sikrere og mere bæredygtige arbejdspladser verden over. Vi er en international SaaS-virksomhed, der udbyder markedsledende software til EHS (Environment, Health & Safety) og ESG (Environment, Social & Governance).

EcoOnline har en stærk position i Norden og vokser til stadighed i UK, Irland, USA og Canada. Med udgangspunkt i både national og international lovgivning hjælper vi arbejdspladser med at prioritere medarbejdernes sundhed og sikkerhed, så det er trygt at gå på arbejde. Hvert år dør alt for mange mennesker af arbejdsulykker eller arbejdsrelaterede sygdomme, og det vil vi være med til at ændre.

Besøg EcoOnline her

Retur er en familie af non-profit kollektive ordninger, der håndterer producentansvaret på elektronik-, batterier-, emballage- og tekstilprodukter for virksomheder, der opererer i Danmark.

Producentansvaret giver virksomheder det praktiske, økonomiske og juridiske ansvar for deres produkter fra vugge til grav.

Retur-familien løfter det ansvar på vegne af vores medlemsvirksomheder og gennem vores kollektive ordninger, Elretur, Emballageretur, Batteriretur og Tekstilretur, sørger vi for en ansvarlig og omkostningseffektiv håndtering af affald fra det afleveres på genbrugspladsen til det enten bliver genbrugt, genanvendt i nye produkter eller miljøansvarligt bortskaffet.

Vi sikrer legitime affaldsstrømme, pålidelig ESG-data samt håndtering af producentansvaret i udlandet, og vi arbejder for, at så mange dyrebare ressourcer som muligt bliver løftet op fra affaldsstrømmen og kommer tilbage til kredsløbet – Retur til fremtiden.

Besøg Retur her

SIGNA - We tell your story sponsor

Dealmaster M&A er en rådgivningsvirksomhed med fokus alene på salg af små og mellemstore danske virksomheder. Vi brænder for de mange gode danske virksomheder – dem, der ”får togene til at køre om natten”, men som sjældent kommer på forsiden af Børsen.

Personkredsen bag Dealmaster M&A har vurderet mere end 3.000 danske virksomheder og har de seneste 10 år gennemført mere end 100 virksomhedstransaktioner hvor et livsværk er kommet godt videre.

Vores helt store styrker er vores erfaring, vores kompetence, vores netværk og vores ærlige og ordentlige tilgang til de virksomheder, vi møder – købere som sælgere. Som sælger skal du vide, hvilken proces der venter dig – og du skal være tryg ved de rådgivere, der skal bistå dig. Vi vil altid være ambitiøse på dine vegne – men vi vil ikke stikke dig blår i øjnene.

Besøg Dealmaster her

SIGNA - We tell your story sponsor

360 GRADERS LEVERANDØR AF DIGITALE LØSNINGER​

Vi har valgt at gøre tingene anderledes. KOLLAB består nemlig af individuelle selskaber, som alle har hver deres specialistfelt indenfor strategi, design, softwareudvikling, Microsoft løsninger, drift, support samt freelance konsulenter.​

Læn dig tilbage – du behøver ikke længere at jonglere mellem forskellige leverandører eller bekymre dig om koordinering. Vi står for det hele, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.​

Kom på forkant med fremtiden – vi står klar til at Kollaborere med dig ​.

Besøg Kollab her

Valified er en digital ESG-platform og univers, der hjælper tusinder af SMV’er og deres nøglepartnere som Nykredit, AL Bank, VestJysk Bank, SparNord, Tekniq arbejdsgiverne, DRC, SMV Danmark, Autobranchen Danmark, Danske Medier, Tryg, EIFO mf. med at accelerere den bæredygtige omstilling og konkurrenceevne i deres økosystem.

Besøg Valified her

Sølv Partnere

BetterBoard Bestyrelsesportalen er et professionelt cloudbaseret værktøj for digitalisering, planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet. Portalen skaber rammerne for et professionelt og struktureret workflow for bestyrelsen, advisory boards, ledergrupper, udvalg, komiteer etc.

Besøg BetterBoard her

SIGNA - We tell your story sponsor

SIGNA er eksperter i storytelling. Vores filosofi er, at alle virksomheder har masser af gode historier, der venter på at blive fortalt. Vores mission er at hjælpe dig med at fortælle dine gode historier ved hjælp af film og digital kommunikation og marketing – uanset om det er på de sociale medier, din hjemmeside eller et helt tredje sted.

Besøg SIGNAfilm her

SIGNA - We tell your story sponsor
MakeMyStrategy™ er den professionelle, dynamiske og digitale strategiplatform, som virksomheder globalt anvender for at nå deres mål. Sig farvel til den støvede strategiplan, de mange bøger, analoge templates, ubrugte data, uoverskuelig viden samt komplekse strategiprocesser, der starter forfra hver gang. Dokumenteret track record!

Besøg MakeMyStrategy her

Itch Marketing er et dedikeret inbound marketing-bureau og konsulenthus, der hjælper virksomheder med at skabe værdi på tværs af hele købsrejsen. Som HubSpot Platinum Partner er vi en af landets stærkeste inden for inbound-tilgangen, og med et stærkt hold af eksperter og specialister er du i trygge hænder, når du vil rykke din virksomhed til nye højder.

Det gør vi blandt andet ved at skabe stærk synergi mellem marketing og salg, hvor vi effektiviserer salgs- og marketingaktiviteter på tværs af kanaler og styrker det digitale setup. For dig betyder det succes, mærkbar vækst og en stærkere position i markedet uanset branchen.

Vores store fokus på det gode, tætte samarbejde med vores kunder har sikret os en støt og solid vækst gennem årene, der i 2023 gav os titlen som Børsen Gazelle-virksomhed.

Besøg Itch Marketing her

SAM International | Årets SMV

SAM International er en af de største og mest erfarne HR- & rekrutteringsvirksomheder i Norden, Central- og Østeuropa.

Vi er mere end 90 medarbejdere fordelt på 12 internationale markeder, der alle er fokuserede på at skabe kunde- og kandidatoplevelser ud over det sædvanlige. Vi lever efter visionen: ‘Value through people’ – Herigennem bestræber vi os altid på at opnå den optimale løsning gennem processer, der skaber værdi for både vores kunder og kandidaterne. Vi finder ikke bare den bedste kandidat i ansøgerfeltet – vi finder den bedst tilgængelige i det relevante marked!

Sam International ejer også virksomheden Wingmanager, der tilbyder strategisk sparring til ledere og virksomheder i SMV-segmentet. 

Besøg SAM International her