AFSTEMNINGEN TIL ÅRETS SMV 2023 ER LUKKET

Vær med til at bestemme, hvem der skal vinde

Afstemningen er slut

Tak til  alle jer, der stemte på finalisterne i de tre kategorier:

  • Årets SMV – Bestyrelse
  • Årets SMV – ESG Frontrunner
  • Årets SMV – Direktør

Læs mere om finalisterne herunder.

Finalisterne til Årets SMV – Bestyrelse

Niels Korsholm

Bestyrelsesformand, PreSeed Ventures A/S

”Han har et imponerende fokus på, hvad en bestyrelse kan og skal i forhold til udvikling af virksomheden i tæt dialog med direktøren. Bestyrelsen er professionelt sammensat med komplementerende personlige kompetencer og fokus på diversiteten samt klare krav til, hvad en bestyrelse skal bidrage med ud fra ”3 dyder”: Tilbageholdenhed, Tålmodighed og Tid/Tilgængelighed, der er Niels Korsholms motto. På alle måder har vi her et klart forbillede for mange SMV-bestyrelser.”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS BESTYRELSE 1 til 1245 for at stemme på Niels Korsholm (koster alm. SMS-takst)

Mogens Jensen

Bestyrelsesformand, Scansteel Foodtech

“Han har skabt flotte resultater på baggrund af et langt sejt træk, arbejdet hårdt sammen med ledelsen, fået styr på alle ”Must Win Battles”, og han skaber et fantastisk grundlag for virksomheden.

Alt dette kendetegner også en ægte ildsjæl med et stærkt fokus på professionalisering af en ejerledet virksomhed, så ressourcerne går fra brandslukning til systemer og processer, hvor der bliver skabt rum til strategiudvikling og eksekvering. Dette er alt sammen en virkelig svær øvelse, som er udført med sikker og professionel hånd af Mogens Jensen.”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS BESTYRELSE 2 til 1245 for at stemme på Mogens Jensen
(koster alm. SMS-takst)

Gregers Johansen

Bestyrelsesformand, Ravendo A/S & Selektro A/S

”Han har en fantastisk drivkraft som bestyrelsesleder samt en direkte og støttende personlighed for de nye ejerledere af virksomheden, hvilket har skabt et trygt og værdiskabende bestyrelsesforum med fokus på hele værdikæden i virksomheden. 

Det kræver en professionel og målrettet tilgang at træffe de svære valg, som altid tjener virksomheden bedst, uden at gå på kompromis med at ”være sig selv” i opgaven. Og dette er kendetegnene for Gregers Johansen sammen med evnen til at få alle til at yde sit bedste som et fælles hold i en SMV-ejerledet virksomhed.”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS BESTYRELSE 3 til 1245 for at stemme på Gregers Johansen (koster alm. SMS-takst)

Finalisterne til Årets SMV – ESG Frontrunner

Catharina Lopdrup

”Catharina Lopdrup har ydet en imponerende indsats på ”S’et” i ESG med en målrettet indsats i virksomheden som har resulteret i inklusion af 22% udsatte medarbejdere i virksomhedsdriften via en bæredygtig bottom-up forståelse. Verdensmål nr. 12 samt egne KPI’er på E,S & G området samt et mantra om at ”alle skal med” gør virksomheden til en inspirerende case i forhold til social ansvarlighed i SMV virksomheder.”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS ESG 1 til 1245 for at stemme på Catharina Lopdrup
(koster alm. SMS-takst)

Carsten Park Andreasen

“Carsten har gjort en fantastisk visionær indsats på hele ESG-området og integreret det stærkt i forretningsmodellen for håndteringen af cirkulær affaldshåndtering, ESG-rapportering og CO2-beregning til kunderne, længe før der var nogen, som anså det som en afgørende faktor for fremtidens virksomhedsmodel. Med Carsten Park Andreasen i spidsen sikres en kreativ og innovativ tilgang til en fortsat udvikling af nye potentialer inden for kendte og nye teknologier, således at grundlaget i visionen om en bred ESG-indsats fortsat understøttes ved nyudvikling af grønne løsninger indenfor den cirkulære økonomi.”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS ESG 2 til 1245 for at stemme på Carsten Park Andreasen
(koster alm. SMS-takst)

Thomas Trads Hansen

”Her ser vi en imponerende, passioneret og struktureret ESG-indsats med en dyb forankring blandt medarbejderne fra bæredygtig produktion i tæt dialog med leverandørerne til Grøn Cirkulær Omstilling, UN Global Compact & FN’s 17 Verdensmål.

Alle indsatser er ikke blot ”tomme ord” fra Thomas Trads Hansen, men derimod bliver de alle sammen ført ud i livet med forpligtelser til bl.a. at levere CoP-rapporter, og senest har virksomheden på imponerende vis opnået en B Corp-certificering, som kun ganske få i Danmark har opnået.”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS ESG 3 til 1245 for at stemme på Thomas Trads Hansen
(koster alm. SMS-takst)

Finalisterne til Årets SMV – Direktør

Signe Cederstrøm

Direktør, Resino Inks A/S

”Begrundelsen bag pladsen blandt finalisterne skyldes en succesfuld rejse for familievirksomheden gennem svære markedsbetingelser, et velgennemført generationsskifte, professionel bestyrelse, konstant fokus på innovation, medarbejderudvikling og visionær ledelse fra Signe Cederstrøm. Alt dette har resulteret i klare vækstrater og god indtjening uden, at der på noget tidspunkt er gået på kompromis med den unikke ånd i virksomheden”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS DIREKTØR 1 til 1245 for at stemme på Signe Cederstrøm
(koster alm. SMS-takst)

Morten Dilling

Direktør, Dilling A/S

”Det har været en imponerende vækstrejse fra røde til sort tal med flotte resultater på top- og bundlinje på baggrund af et velgennemført generationsskifte til Morten Dilling. Han har et klart fokus på udvikling inden for online salg og automatisering, uden at glemme medarbejderudviklingen og mottoet om, at alle skal ”gå-glade-på-job” i den gamle familievirksomhed, som har eksisteret i mere end 100 år. Det er ganske enkelt en fantastisk og imponerende bedrift gennem generationer.”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS DIREKTØR 2 til 1245 for at stemme på Morten Dilling
(koster alm. SMS-takst)

Brian K. Grün, Rasmus B. Madsen & Emilie S. Nicolaisen

”Her har tre ildsjæle i direktionen sammen skabt imponerende resultater med fokus på en bæredygtig kultur og inddragende ledelse. Det har resulteret i vækst i indtjeningen sammen med en omfavnede ledelsesstil, hvor medarbejdertrivsel, etik, kultur og ordentlighed står højest på vækstrejsen. Brian, Rasmus og Emilie har bevist, at klare roller og et fantastisk sammenspil kan flytte hele kultur og virksomheden på alle niveauer uden at tabe medarbejdere, kunder eller indtjeningen på rejsen. ”

AFSTEMNINGEN ER SLUT

SMS DIREKTØR 3 til 1245 for at stemme på Brian K. Grün, Rasmus B. Madsen & Emilie S. Nicolaisen (koster alm. SMS-takst)