Afstemningen er lukket Årets SMV 2022

Vær med til at bestemme,

hvem der skal vinde

Årets SMV - Bestyrelse

Der er udvalgt tre finalister til Årets SMV – Bestyrelse

Årets SMV - ESG

Der er udvalgt tre finalister til Årets SMV – ESG Frontrunner

Årets SMV - Direktør

Der er udvalgt tre finalister til Årets SMV – Direktør

Finalisterne til Årets SMV – Bestyrelse

Bestyrelsen i Logitrans

Bestyrelsen i Logitrans

”Imponerende fokus på, hvad en bestyrelse kan og skal ift. udvikling af virksomheden sammen med ejeren. Godt sammensat, fokus på diversitet, digitalisering, komplimenterende egenskaber i bestyrelsen – og klare krav til, hvad bestyrelsen skal bidrage med. Bestyrelsen i Logitrans er et forbillede for mange SMV’er.”

SMS BESTYRELSE 1 til 1245 for at stemme på bestyrelsen i Logitrans (koster alm. SMS-takst)

Thomas Visti

Bestyrelsesformand, Unicontrol

“Thomas har været med til at skabe flotte resultater i en række virksomheder. I Unicontrol har han også været med til at skabe grundlaget for flotte resultater sammen med ledelsen. Han har selv hånden på kogepladen, hvilket er positivt.”

SMS BESTYRELSE 2 til 1245 for at stemme på Thomas Visti
(koster alm. SMS-takst)

Mogens Nielsen

Bestyrelsesformand, FLOWIT

”Mogens har som ny formand ydet en stor indsats ift. CEO. Han har været drivkraft i transformation fra produktsalg til licenssalg, hvilket bl.a. inkluderer en Go2market-strategi. Han har været en stor hjælp ifm. opbygningen af ledergruppen. Dertil arbejder han for medejerskab til de ansatte”

SMS BESTYRELSE 3 til 1245 for at stemme på Mogens Nielsen (koster alm. SMS-takst)

Finalisterne til Årets SMV – ESG Frontrunner

Shaun Russell

Adm. Direktør, Skandinavisk SR ApS

“ESG er som helhed forankret i virksomheden. Shaun Russell og Skandinavisk SR Aps har opnået en B-corp certificering, hvilket er imponerende i et selskab i dén størrelse. Ikke mange SMV’er gør dette”.

SMS ESG 1 til 1245 for at stemme på Shaun Russell
(koster alm. SMS-takst)

Karen Hastrup

Adm. Direktør, Højgaards

”Imponerende indsats på ”S” i ESG med et stort engagement ift. udsatte. 1/3 af de ansatte er folk, der ellers har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Karen kigger på mennesket og de værdier, det enkelte menneske indeholder”

SMS ESG 2 til 1245 for at stemme på Karen Hastrup
(koster alm. SMS-takst)

Stig Krogh Pedersen

CEO, Elektro-Isola A/S

Stig har stået i spidsen for en imponerende struktureret ESG-indsats ift. især bæredygtig produktion (materialespild og energiforbrug), der er igangsat inden for de seneste år. At tilslutte sig SBTi er der ikke mange SMV’er, der tør”

SMS ESG 3 til 1245 for at stemme på Stig Krogh Pedersen
(koster alm. SMS-takst)

Finalisterne til Årets SMV – Direktør

Henrik Høgh

Direktør, Jydsk Plade Bearbejdnings Center

”Henrik har stået for en flot rejse med vækst og indtjening i virksomheden, et velgennemført generationsskifte og et konstant fokus på udvikling. Medarbejderudvikling og tydelig ledelse har været i højsædet, samtidig med at Henrik har været meget åben overfor inspiration udefra.”

SMS DIREKTØR 1 til 1245 for at stemme på Henrik Høgh
(koster alm. SMS-takst)

Jakob Vedel

CEO & medstifter, s360

”Jakob har i s360 sammen med sit team formuleret og eksekveret en meget fokuseret strategi. Dette har skabt imponerende resultater over en lang årrække med to-cifret omsætningsvækst 10 år i træk. Jakob forsøger at være rollemodel og kulturbærer for alle i S360, således at alle i virksomheden kan identificere sig med S360’s brand og værdier.”

SMS DIREKTØR 2 til 1245 for at stemme på Jakob Vedel
(koster alm. SMS-takst)

Ami Hansen

Stifter & CEO, Brandfix A/S

”Imponerende resultater over en lang årrække med såvel toplinjevækst som indtjening. Ami Hansens rejse er en flot historie til inspiration for alle. Han står for en omfavnende og tydelig ledelsesstil, hvor medarbejdertrivsel er i højsædet.”  

SMS DIREKTØR 3 til 1245 for at stemme på Ami Hansen
(koster alm. SMS-takst)

Vil du støtte Årets SMV 2023?

Derfor bør du støtte Årets SMV

Hos Årets SMV ønsker vi at opnå bred støtte og opbakning blandt samarbejdspartnere, og derfor tilbyder vi partneraftaler med en lav investering for dig.

Er de 20.000 SMV'er med 10-250 ansatte blandt din virksomheds målgrupper, så er Årets SMV en oplagt mulighed for at gøre din virksomhed og jeres produkter og ydelser mere kendte i denne målgruppe.