OM ÅRETS SMV

 

Hvad er Årets SMV?

Det danske erhvervsliv er forudsætningen for det danske velfærdssamfund. Det er her finansieringen af samfundet skabes, dels gennem de skatter som folk betaler af deres løn og dels af virksomhedsskatter.

Men dansk erhvervsliv er ikke en entydig størrelse. Der er mange forskellige interesser på tværs af landet, brancher og størrelser.

En grov tommelfingerregel siger, at der i Danmark er ca. 200 virksomheder på Børsen, 2000 store virksomheder med over 150 ansatte, 20.000 virksomheder med 10-150 ansatte og 200.000 virksomheder med under 10 ansatte.

De danske SMV’er beskæftiger halvdelen af alle privatansatte i Danmark og 99% af den danske virksomhedsmasse. Derfor udgør de en væsentlig forudsætning for, at vores samfund vækster og udvikler sig. Men deres betydning afspejles ikke i den offentlige debat. Her er det ofte de store virksomheder og iværksætterne, der fremhæves og har fået meget opmærksomhed de seneste år.

Det vil Årets SMV gerne være med til at ændre.

Vi mener, at menneskene bag de små og mellemstore virksomheder fortjener større anerkendelse og hyldest for deres indsats – for de er rygraden i dansk erhvervsliv.

Årets SMV vil derfor gerne hylde og fejere de personer og teams, der er med til at drive og udvikle de små og mellemstore virksomheder.

Årets SMV skal være et inkluderende event, hvilket bl.a. betyder, at alle vil kunne indstille personer og teams til de forskellige priser. Derudover vil alle have mulighed for at få indflydelse på udvælgelse af vinderne gennem internetafstemninger. På den måde vil vi skabe et forum, hvor kåringerne gives af mennesker til mennesker, fremfor af virksomheder til andre virksomheder. Desuden vil Årets SMV søge støtte og opbagning hos mange forskellige samarbejdspartnere.

 

Hvem står bag?

Initiativtageren til Årets SMV er Danmarks største bestyrelsesnetværk, ASNET Board, hvis passion er at udbrede og udvikle bestyrelsesarbejde i SMV-segmentet. Medarrangør på kåringen er SMVdanmark, der er en interesseorganisation for godt 18.000 SMV-virksomheder.

Årets SMV er lige som begge arrangører en non-profit-organisation.

Hvem er ASNET Board?

ASNET Board er Danmarks største bestyrelsesnetværk. Vi er en non-profit organisation, der arbejder for at udvikle bestyrelsesarbejdet i små og mellemstore virksomheder.

Det gør vi ved at samle bestyrelsesmedlemmer fra hele landet med forskelligt erfaringsniveau i et netværk, der understøtter deres udvikling. Herudover tilbyder vi ejerledere i SMV’er professionel hjælp til at sammensætte den rette værdiskabende bestyrelse.

Vores passion er at udbrede og udvikle bestyrelsesarbejde, der har værdi for de små og mellemstore virksomheder i hele Danmark – vi mener nemlig, at disse virksomheder udgør rygraden af dansk erhvervsliv.

Hvem er SMVDanmark?

 SMVdanmark…

Samarbejdspartnere

Foruden de to arrangører består kræfterne bag Årets SMV også af en lang række forskellige samarbejdspartnere. Da Årets SMV er et event, der søger at inkludere omverden og ikke lade sig styre af kommercielle intersser, søger vi støtte og opbakning hos mange forskellige samarbejdspartnere. Det kan være samarbejdspartnere, der hver især ønsker at understøtte formålet med Årets SMV og komme i dialog med de indstillede kandidater og eventdeltagere. Vi tilbyder tre former for samarbejde: Premium partner, partner og sponsor.

Hvem kan nomineres til Årets SMV?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ÅRETS SMV - HOVEDPRISEN

BESTYRELSESPRISEN

TRANSFORMATIONSPRISEN