Vinderen af Årets SMV – Bestyrelse

Claus juul, bestyrelsesformand, Norna Playgrounds A/s

Vinder af Årets Bestyrelse 2024:

Claus Juul, Bestyrelsesformand i Norna Playgrounds A/S

Claus Juul, der er bestyrelsesformand i Norna Playgrounds, løb med titlen som Årets SMV 2024 – Bestyrelse. Han havde ikke regnet med at vinde og er meget glad for anerkendelsen og skulderklappet:

Selvfølgelig er jeg beæret, og man har jo en klar ide om, at de andre finalister er mindst lige så dygtige. Det er jo et eller andet sted lidt arbitrært – for hvordan sammenligner du bananer og æbler? Der er andre rigtig dygtige virksomheder med mennesker, der gør sig rigtig meget umage hver dag. Så oprigtigt talt mener jeg ikke, at det her er min pris – jeg er bare repræsentant for de dygtige mennesker, der arbejder i Norna Playgrounds.”

Indstillet af aktionær

Claus Juul blev valgt på baggrund af sit stærke og inspirerende arbejde som engageret bestyrelsesformand. Det betyder ekstra meget for ham, at personen, der indstillede ham, er tidligere hovedaktionær (i dag minoritetsaktionær) i Norna Playgrounds:

“Det betyder faktisk meget at det var en tidligere hovedaktionær, som valgte at indstille mig. Det ser jeg som et stort cadeau. Det er jeg meget glad for. Jeg vidste slet ikke, at jeg var indstillet, før jeg fik en opringning fra Årets SMV, det var en stor overraskelse for mig.”

Vinderen af Årets SMV 2024 - Bestyrelse | Claus Juul | Norna Playgrounds
Årets SMV 2024 | Vinder | Claus Juul

Derfor valgte juryen Claus Juul

Feltet til Årets SMV – Bestyrelse var stærkt, men juryen endte med at pege på Claus Juul af flere grunde:

“Claus er meget kompetent både fagligt og som formand, samtidig med at han er støttende og engageret. Han har faciliteret overgangen fra en 100 % ejerledet bestyrelse til en professionel bestyrelse, hvor han har forenet fagfolk med kompetencer og kandidatgrader. Dermed er virksomheden blevet tilført kompetencer, metodikker og værktøjer, der normalt hører til i langt større virksomheder.

Derudover har han fokus på forskellige ansvarlighedstiltag – både en modulær opbygning og emballage med mindre CO2-aftryk. Claus har også fokus på medarbejderne – blandt andet er der to personer ansat i skånejobs.”