Vinderen af Årets SMV –
ESG Frontrunner

Catharina Lopdrup, CSR-, HR- og Bæredygtighedsansvarlig, BF12

Vinder af Årets ESG Frontrunner 2023:

Catharina Lopdrup, CSR-, HR- og Bæredygtighedsansvarlig, BF12

Catharina Lopdrup blev nomineret for sit engagerede arbejde som CSR-, HR- og Bæredygtighedsansvarlig i virksomheden BF12. Og selvom det ikke er første gang, hun er nomineret for sit arbejde, er det første gang, hun løber med førstepladsen. 

”Jeg er egentlig altid meget tilfreds med at være nummer to og ”bare” være en del af holdet. Det er jo også det, bæredygtighed handler om: at få alle med på holdet og lykkes sammen om at finde de gode og rigtige løsninger – både i forhold til mennesker og miljø. Men det er da superfedt at have vundet! Det har jeg ikke lige prøvet før. Det giver kun blod på tanden i forhold til at fortsætte arbejdet med ESG – eller ’den sunde fornuft’, som vi kalder det i Vestjylland.”

 

“Det handler om at få alle med og lykkes sammen”

Catharina Lopdrup blev nomineret til Årets ESG Frontrunner af en person udenfor BF12, og det betyder meget for hende, at hendes indsatser også ses og mærkes eksternt i virksomheden.

”Det betyder rigtig meget i forhold til, at vores kunder og samarbejdspartnere ser, at vi arbejder sammen om de rigtige løsninger. Så det må jo være en indikator for, at vi når vores målsætninger sammen og de værdsætter os som partner. Det er jo også det, bæredygtighed handler om: at få alle med og lykkes sammen.”

catharina lopdrup
catharina lopdrup

Derfor valgte juryen Catharina Lopdrup

Alle tre finalister i denne kategori har opnået beundringsværdige resultater inden for ESG. Juryen pegede dog på Catharina Lopdrup som vinderen af flere årsager:

”Catharina Lopdrup har ydet en imponerende indsats på ”S’et” i ESG med en målrettet indsats i virksomheden, som har resulteret i inklusion af 22% udsatte medarbejdere i virksomhedsdriften via en bæredygtig bottom-up forståelse. Verdensmål nr. 12 samt egne KPI’er på E, S & G området samt et mantra om, at ”alle skal med” gør virksomheden til en inspirerende case i forhold til social ansvarlighed i SMV-virksomheder.”