Vinderen af Årets SMV – Direktør

Signe Cederstrøm, Direktør, Resino Inks A/S

Vinder af Årets Direktør 2023:

Signe Cederstrøm, Direktør, Resino Inks A/S

Signe Cederstrøm har fået æren af at kunne kalde sig Årets SMV Direktør 2023. En titel, hun absolut ikke havde regnet med at få:

“Det var et stærkt felt af finalister, så jeg havde slet ikke troet, jeg ville vinde. Men jeg er helt vildt beæret og stolt over, at der er nogen derude, der har gidet at stemme på mig, og at juryen også har ment, at vores arbejde er værd at anerkende på den måde!”

Anerkendelse af hårdt arbejde

Signe Cederstrøm har som direktør gjort et enormt stykke arbejde på en lang række områder. Og det er netop det hårde arbejde, der nu bliver særligt anerkendt, da det er en person fra virksomhedens bestyrelse, der har indstillet hende til prisen.

”Jeg faktisk ret glad for, at det er en fra bestyrelsen, der har indstillet mig. For nok kan man se resultaterne udefra, men man kan ikke se, hvor hårdt arbejde det faktisk kræver. Så det betyder meget, og jeg er helt vildt beæret og stolt over, at der er nogen, der har gidet stemme på mig, og at juryen også har vurderet, at vores arbejde er værd at anerkende på den måde. Jeg havde slet ikke regnet med at vinde.”

signe cederstrøm
årets smv direktør

Derfor valgte juryen Signe Cederstrøm

Finalisterne til Årets Direktør er alle stærke kandidater, der har opnået flotte resultater. Men juryen har især lagt vægt på følgende hos Signe Cederstrøm:

”Begrundelsen bag pladsen blandt finalisterne skyldes en succesfuld rejse for familievirksomheden gennem svære markedsbetingelser, et velgennemført generationsskifte, professionel bestyrelse, konstant fokus på innovation, medarbejderudvikling og visionær ledelse fra Signe Cederstrøm. Alt dette har resulteret i klare vækstrater og god indtjening uden, at der på noget tidspunkt er gået på kompromis med den unikke ånd i virksomheden”