Vinderen af Årets SMV – Bestyrelse

Mogens Jensen, bestyrelsesformand, Scansteel Foodtech

Vinder af Årets Bestyrelse 2023:

Mogens Jensen, Bestyrelsesformand i Scansteel Foodtech

Mogens Jensen, der er bestyrelsesformand i Scansteel Foodtech, løb med titlen som Årets Bestyrelse 2023. Han kunne ikke selv deltage til award showet, og prisen kom også som en overraskelse for ham:

“Det er nogle dygtige kandidater, jeg var oppe i mod. Derfor troede jeg da heller ikke sådan lige på, at det skulle ende, hvor det endte. Der er en masse mennesker, der laver et godt stykke arbejde, og der er ingen tvivl om, at de to kandidater er meget stærke og kompetente. Det gør det jo også endnu større at have vundet.”

Hele virksomhedens trofæ

Mogens Jensen blev valgt på baggrund af sit stærke arbejde som bestyrelsesformand. Men han mener dog ikke, at trofæet er hans alene:

”Jeg synes jo, det er virksomhedens trofæ. Selvfølgelig er jeg en del af det, men det er jo et samarbejde mellem os i bestyrelsen i Scansteel, men også fordi jeg er så tæt på medarbejderne og har været med i ansættelsesprocesserne i alle der er ansat derovre gennem de sidste 3 år. Så har man også lært en masse mennesker at kende, så det er Scansteels trofæ – det er helt sikkert.”

årets bestyrelse 2023 mogens jensen
årets bestyrelse 2023

Derfor valgte juryen Mogens Jensen

Feltet til Årets SMV – Bestyrelse var stærkt, men juryen endte med at pege på Mogens Jensen af flere grunde:

“Han har skabt flotte resultater på baggrund af et langt sejt træk, arbejdet hårdt sammen med ledelsen, fået styr på alle ”Must Win Battles”, og han skaber et fantastisk grundlag for virksomheden.

Alt dette kendetegner også en ægte ildsjæl med et stærkt fokus på professionalisering af en ejerledet virksomhed, så ressourcerne går fra brandslukning til systemer og processer, hvor der bliver skabt rum til strategiudvikling og eksekvering. Dette er alt sammen en virkelig svær øvelse, som er udført med sikker og professionel hånd af Mogens Jensen.”