VINDEREN AF ÅRETS SMV – ESG FRONTRUNNER

Shaun Russell, Skandinavisk SR Aps

Vinder af Årets ESG Frontrunner 2022: 

Shaun Russell, Adm. Direktør, Skandinavisk SR ApS

Shaun Russell er Adm. Direktør i Skandinavisk SR Aps, og blandt et stærkt felt af finalister gik han med sejren som Årets ESG Frontrunner. Det var dog ikke en pris, Shaun Russell havde nogen forventning om at skulle tage i mod:

“Jeg er meget overvældet for at være ærlig. Det er helt uventet, for jeg synes der er så mange danske firmaer, som gør det rigtig godt inden for ESG. Der er en virkelig høj standard, som vi prøver at holde trit med, så jeg tror vores team bliver enormt stolte over prisen som ESG Frontrunner.”

“Årets SMV er et godt initiativ”

Shaun Russell fortsatte sin takketale med at sætte ord på anerkendelsens betydning for SMV-segmentet:

Det [prisen] er en anerkendelse, der kom fra en uventet side, men det giver os en selvsikkerhed i forhold til at fortsætte vores arbejde. Sådan tror jeg også, de andre finalister har det, og der er Årets SMV bare et rigtig godt initiativ, fordi SMV’erne ofte bliver overset, selv om de ofte er mere agile og formålsdrevne end store corporate virksomheder.

Så jo mere opmærksomhed, der kan blive skabt omkring de små og mellemstore virksomheder, des bedre tror jeg det er for både Danmark og virksomhederne selv.”

 

Gruppebillede af vinderne af Årets SMV 2022 priserne, Årets Direktør, Årets ESG Frontrunner og Årets Bestyrelse
Gruppebillede af vinderne af Årets SMV 2022 priserne, Årets Direktør, Årets ESG Frontrunner og Årets Bestyrelse

Derfor valgte juryen Shaun Russell

Ifølge juryen faldt valget på Shaun Russell som vinderen af ESG Frontrunner-kategorien af flere grunde:

“Det er sjældent, man ser et selskab i denne størrelse, der har en B Corp Certificering. ESG er som helhed forankret i hele Skandinavisk SR, hvor der i hele produktlinjen bliver sat fokus på at være så lokal, naturlig, økologisk, etisk og ansvarlig som muligt. Der er ikke mange SMV’er, der går så langt i deres ESG-initiativer. Det er meget imponerende!”