Vinderen af Årets SMV – Bestyrelse

Den samlede bestyrelse i Logitrans

Vinder af Årets Bestyrelse 2022:

Bestyrelsen i Logitrans

Den samlede bestyrelse i Logitrans blev den første vinder af prisen Årets Bestyrelse til Årets SMV, og det kom som en stor overraskelse for de glade modtagere:

“Det er super godt, det her. Det er så dejligt. Vi har hverken forberedt takketale eller fejring eller noget som helst, selv om vi da syntes, at vi havde en god sag. Det er jo en stor anerkendelse af den måde, vi driver vores bestyrelse på og et stort skulderklap for den indsats, vi gør måned efter måned i virksomheden,” siger Peter Duch-Svenson, der er formand i Logitrans’ bestyrelse.

Diversiteten i centrum

Diversitet er et stort tema i bestyrelsen i Logitrans, og det er også én af grundene til, at de gik med sejren. Men det er ikke diversitet for diversitetens skyld, for som Peter Duch Svenson siger i bestyrelsens introduktionsvideo: “Jo større forskellighed og ligestilling, der er i en bestyrelse, jo bedre resultater laver virksomheden.” 

I takketalen bliver det uddybet med:

“Der er altid emner, der er vigtige i en bestyrelse – men lige præcis diversitet er et emne, vi har behandlet rimeligt intensivt i bestyrelsen, fordi det er med til at udfordre den der konformitet med halvgamle hvide mænd i bestyrelserne. Derfor betyder det rigtig meget at blive anerkendt for vores arbejde og den store tillid og det store ansvar, som familien, der ejer Logitrans, har vist og overladt til os. Det er fantastisk,” slutter Peter Duch-Svenson sin takketale på vegne af bestyrelsen

Gruppebillede af vinderne af Årets SMV 2022 priserne, Årets Direktør, Årets ESG Frontrunner og Årets Bestyrelse
Gruppebillede af vinderne af Årets SMV 2022 priserne, Årets Direktør, Årets ESG Frontrunner og Årets Bestyrelse

Derfor valgte juryen Logitrans’ bestyrelse

Juryen skulle vælge en vinder blandt et stærkt felt af finalister, og her blev en række ting afgørende for, at valget faldt på bestyrelsen i Logitrans. Sådan lyder begrundelsen:

“Hos bestyrelsen i Logitrans er der et imponerende fokus på, hvad en bestyrelse kan og skal, når det drejer sig om udvikling af virksomheden sammen med ejeren. Bestyrelsen er særdeles godt sammensat af en række personer med komplimenterende egenskaber, og derudover er der stor fokus på diversitet og digitalisering som centrale emner. Der er opsat helt klare krav til, hvad bestyrelsen skal bidrage med, og de bør være et forbillede for mange SMV’er.”