bestil billetter til awardshowet

Og gør dig klar til årets hyldest af danske SMV-ildsjæle

Tak for din deltagelse i interviewet!

Du er kandidat til en pris til Årets SMV. Derfor har du mulighed for at sikre dig to billetter til vores store awardshow, hvor vi sætter fuld fokus på at hylde personerne bag de danske SMV’er – inklusiv dig!

Til awardshowet får du overrakt dit bevis på, at nogen har fundet dig værdig til at vinde Årets SMV – uanset, om du går videre til finalen eller ej. Alle interviewede kandidater får nemlig en statuette med hjem som symbol på anerkendelsen af det inspirerende arbejde, de udfører.

Du får også få rig mulighed for at netværke med andre SMV-ildsjæle og repræsentanter fra vores mange partnere. Så book allerede nu dine billetter nedenfor, sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til et event udover det sædvanlige!

Du kan blandt andet glæde dig til at opleve Malte Ebert og Henrik Røde Jensens spændende oplæg om betydningen af netværk.

Læs mere om, hvad du kan forvente her: Årets SMV awardshow.

Opstår der problemer så skriv til info@aaretssmv.dk 

Vi fejrer alle ildsjælene i SMV'erne til Årets SMV

Tilmeld dig her

Vil du være partner?

Klar til at blive partner?

Lyder det som noget for dig og din virksomhed at blive partner af Årets SMV? Så vil vi meget gerne høre fra dig og tage en snak om de forskellige muligheder, og hvordan lige præcis din pakke kan se ud.