Vores partnere

Partnere bag Årets SMV

Årets SMV er et inkluderende event, bl.a. fordi udvælgelsen af vinderne sker i tæt samarbejde med omverdenen. Derudover får Årets SMV støtte og opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere, der hver især ønsker at understøtte formålet med Årets SMV.

Premium Partnere

Det er udfordrende at være kunde i Jyske Bank. Du får en fast erhvervspartner, der udfordrer dig og din virksomhed på både strategisk og taktisk niveau.

I fællesskab skaber vi resultater ved at optimere på kendte områder og sætte fokus på andre områder, du måske ikke selv havde tænkt på.

Besøg Jyske Bank her

Dansk Ejerkapital investerer i og udvikler SMV-segmentet i Danmark – altid som minoritetsinvestor og altid med ejerlederne som udgangspunkt. Vi investerer ud fra en filosofi om, at ledelsen skal have en betydelig ejerandel og frihed til at drive virksomheden til næste niveau.

Med mere end 25 års erfaring som minoritetsinvestor har vi gennem årene været medejer af over 140 danske ejerledede virksomheder. Det gør os til Danmarks mest erfarne kapitalfond, målt på antal investeringer og exits.

Besøg Dansk Ejerkapital her

DAHL er topledelsens advokater og rådgivere. Vores mere end 200 specialister arbejder primært for ejere, ejerfamilier, bestyrelser og ledelsen i danske og internationale virksomheder – fra små virksomheder til store koncerner og offentlige myndigheder.

Vi arbejder for at løfte ambitiøse virksomheder til nye højder gennem exceptionel juridisk-forretningsmæssig rådgivning, langvarige relationer og sublime resultater. Vores klienters agenda er vores agenda. Det betyder, at vores fornemste opgave er at levere den viden, problemløsning, inspiration og sparring, som ledelsen har brug for – til hver en tid.

Besøg DAHL Advokatfirma her

Sort Asnet Board med tagline "Værdi til bestyrelsen"
Jyske Bank, Premium Partner | Årets SMV

Guld Partnere

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som arbejder for at styrke danske virksomheders adgang til risikovillig kapital, så de kan skabe ny innovation, vækst og arbejdspladser.

I tætte partnerskaber med banker og private investorer fra ind- og udland finansierer Vækstfonden virksomheder i alle brancher over hele landet. Og fonden kan være med hele vejen – fra virksomhedens spæde start, gennem høj vækst, til rejsen ud på de globale markeder og børsnoteringer.

Siden 1992 har Vækstfonden medfinansieret vækst i over 11.000 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 42 mia. kr. 

Besøg vækstfonden her

Sølv Partnere

BetterBoard Bestyrelsesportalen er et professionelt cloudbaseret værktøj for digitalisering, planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet. Portalen skaber rammerne for et professionelt og struktureret workflow for bestyrelsen, advisory boards, ledergrupper, udvalg, komiteer etc.

SIGNA - We tell your story sponsor

SIGNAfilm er eksperter i storytelling. Vores filosofi er, at alle virksomheder har masser af gode historier, der venter på at blive fortalt. Og vores mission er at hjælpe dig med at fortælle de historier ved hjælp af film og digital kommunikation – uanset om det er på de sociale medier, din hjemmeside eller et helt tredje sted.

Itch Marketing er et dedikeret inbound bureau. Vi er som HubSpot Platinum Partner et bureau med fuld fokus på inbound marketing og inbound sales.

Med vores hold af engagerede og dygtige specialister formår vi at sætte stærkt ind på vores kunders digitale setup med automatisering og effektivisering af salgs- og marketingaktiviteterne.

Vil du støtte Årets SMV 2023?

Derfor bør du støtte Årets SMV

Hos Årets SMV ønsker vi at opnå bred støtte og opbakning blandt samarbejdspartnere, og derfor tilbyder vi partneraftaler med en lav investering for dig.

Er de 20.000 SMV'er med 10-250 ansatte blandt din virksomheds målgrupper, så er Årets SMV en oplagt mulighed for at gøre din virksomhed og jeres produkter og ydelser mere kendte i denne målgruppe.