Mød juryen

Mød juryen bag Årets SMV

Mød juryen bag Årets SMV

Vinderne af Årets SMV findes ved hjælp af en neutral, professionel jury bestående af kompetente folk med erfaring fra og viden om SMV-segmentet i Danmark. Juryen vægter 50% i afgørelsen af, hvem der vinder de tre kåringer til Årets SMV. De resterende 50% er DU med til at afgøre.

Juryen består af fem medlemmer, der i fællesskab udvælger de tre finalister i hver af de tre kåringer. Når finalisterne er fundet, åbnes der for internetafstemningen, hvor du kan give din stemme til de kandidater, du synes fortjener at vinde. Herefter voterer juryen, uden at kende til resultaterne af afstemningen, og vinderne offentliggøres til kåringen.

Mød de fem jurymedlemmer

Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt, R, Ph.D., er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet. Fra 2014 Adjungeret professor i lederskab ved Center for Virksomhedsudvikling og Ledelse, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi, CBS, Handelshøjskolen i København. Fra 2015 adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Dan Højgaard Jensen

Dan Højgaard Jensen er Managing Partner hos kapitalfonden Industri Udvikling.

Dan har i de seneste 12 år beskæftiget sig med investering i og udvikling af danske SMV’er og sidder i dag i bestyrelsen i ni selskaber i Industri Udviklings portefølje.

Dorte Martinsen

Dorte Martinsen er administrerende direktør for virksomheden BM Silo, der har 35 ansatte og ligger i Holstebro. 

Dorte er udpeget af Erhvervsministeren som formand for SMV:Digital og er SMV’ernes repræsentant i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Peter Bager

Peter Bager er fuldtids bestyrelsesformand/medlem i en række virksomheder, som oftest er kendetegnet ved, at de har en aktiv ejer(kreds) i virksomheden, og som ønsker sparring fra et uafhængigt bestyrelsesmedlem. Han er 47 år, og er med knap 8 års erfaring med professionelt bestyrelsesarbejde en erfaren bestyrelsesformand.

Hans faglige baggrund kommer fra International forretningsudvikling, og den aktuelle palette af virksomheder tæller industri, online/commerce samt software/tech virksomheder.

Eivind Kolding

Eivind Kolding er professionelt bestyrelsesmedlem med formandsposter i NTG, Nordic Transport Group A/S, Danmarks Skibskredit A/S samt CASA A/S, og er næstformand i Leo Fondet. Derudover sidder han i bestyrelsen for bl.a. NNIT A/S samt Altor Fund Manager AB.

Tidligere har Eivind været CEO for Novo Holding A/S og Danske Bank. Han har haft en lang karriere i A.P. Møller-Mærsk, som kulminerede med titlen som skibsreder med ansvar for bl.a. Maersk Line. Eivind er endvidere underviser på en række bestyrelsesuddannelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om Årets SMV