ÅRETS SMV

Vær med til at fejre ildsjælene i danske SMV’er

HVAD ER ÅRETS SMV?

Med kåringen Årets SMV vil vi hylde rygraden i dansk erhvervsliv – ildsjælene bag de små og mellemstore virksomheder.

Ved at indstille din egen kandidat og deltage i afstemningen, kan du være med til at bestemme, hvem der skal vinde.

Vær med til en festlig dag, når vi finder og fejrer årets vindere af de tre kåringer til Årets SMV den 26. marts 2020.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vær med den 26. marts 2020!

NEDTÆLLINGEN ER BEGYNDT

MILEPÆLE FOR ÅRETS SMV 2020

Nedenfor finder du de vigtigste milepæle i forløbet frem mod kåringerne af Årets SMV’ere 2020.

VI ÅBNER FOR INDSTILLING
1. JANUAR – 15. FEBRUAR 2020

Den 1. januar 2020 åbner vi for indstillingen. Alle kan indstille en virksomhed som kandidat til at vinde en af de tre kåringer til Årets SMV.

INTERVIEWS
1. JANUAR – 15. FEBRUAR 2020

Der gennemføres løbende interviews med udvalgte indstillede kandidater frem til den 15. februar, hvorefter de tre nominerede finalister udvælges.

FINALISTERNE OFFENTLIGGØRES
9. marts

Hver af de 9 udvalgte finalister får lavet en profilfilm og en præsentation og offentliggøres på vores hjemmeside.

VI ÅBNER FOR AFSTEMNINGEN
12. marts

Præcis 14 dage før den store kåring åbner vi for den offentlige afstemning, så du kan stemme på dén kandidat, du mener, der fortjener at vinde.

VINDERNE KÅRES
26. marts

Til eventet den 26. marts præsenteres de tre finalister i hver kategori for alle de deltagende, og vi kårer vinderne i hver kategori. Og så holder vi fest!

Kåringer til Årets SMV 2020

Når vi samles den 26. marts, er det for at kåre og fejre fire vindere, der har gjort sig bemærket inden for hver deres område. Til Årets SMV 2020 uddeler vi fire forskellige kåringer, som du kan læse mere om nedenfor.

ÅRETS SMV - HOVEDPRISEN

Med udgangspunkt i ambitionerne og motivationen bag Årets SMV – at hylde rygraden i dansk erhvervsliv – skal hovedprisen, Årets SMV, fremhæve en person eller et team fra topledelsen af en SMV, der fortjener stor anerkendelse og opmærksomhed for deres indsats og bedrifter.

Læs mere om Hovedprisen her.

ÅRETS SMV - BESTYRELSESPRISEN

Bestyrelsen er et utroligt vigtigt organ i en SMV, hvor topledelsen har brug for sparring til de større beslutninger i virksomheden. Derfor er det på sin plads at dedikere en pris, der anerkender netop dette organ.

Læs mere om Bestyrelsesprisen her.

ÅRETS SMV - TRANSFORMATIONSPRISEN

Vi ved alle, at forandring kan være svært. Nogle gange kan det være så svært, at vi vælger forandringen fra. Derfor vil vi med Transformationsprisen hylde en person eller et team, der har skabt en succesfuld transformation.

Læs mere om Transformationsprisen her.

Årets SMV 2020

2020 er et år fyldt med spændende begivenheder. I 2020 er der OL i Tokyo. I 2020 får USA måske en ny præsident. I 2020 er der skudår. Og i 2020 afholdes Årets SMV for første gang.

Med Årets SMV inviterer vi dig til et event, hvor vi fejrer et helt specielt segment i dansk erhvervsliv – de små og mellemstore virksomheder. Vil du være med til at hylde Danmarks SMV-virksomheder og fejre fire virksomheder, der har gjort sig særligt bemærket, så kom med til Årets SMV!

U

HVEM STÅR BAG?

Bag Årets SMV står de to non-profit organisationer, ASNET Board og SMVdanmark. Ideen er opstået i ASNET Board, og i samarbejde med SMV Danmark og øvrige partnere vil vi skabe et stort, festligt årligt event.

VORES PARTNERE & SPONSORER

Gennemførelsen af Årets SMV ville ikke være mulig, hvis ikke det var for vores forskellige samarbejdspartnere, der alle støtter op om Årets SMV og det formål, vi repræsenterer. Årets SMV bringer din virksomhed tættere på ildsjælene ude i SMV’erne.

PREMIUM PARTNERE

PARTNERE

 

Dig?

SPONSORER

 

Dig?

 

Dig?

 

Dig?

 

Dig?

 

Dig?

Vil du støtte Årets SMV?

Årets SMV ønsker at opnå bred støtte og opbakning blandt samarbejdspartnere, og derfor tilbyder vi sponsor- og partneraftaler til en lav investering for dig. Er de 20.000 SMV-virksomheder med 10-150 ansatte blandt din virksomheds målgruppe, så er Årets SMV en god mulighed for at gøre din virksomhed og jeres produkter og ydelser mere kendt i denne målgruppe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om Årets SMV